Ant-man

ant-man

Edgar Wright, den brittiska regissören och manusförfattaren till komedier som ”Shawn of the dead” och ”Hot fuzz”, jobbade länge med ”Ant-man” men hoppade av strax före inspelningsstart. Han lär ha velat göra en knäppare film – gissningsvis utan de spielbergska scenerna där äventyret får spruckna. Biokemisten Dr. Hank Pym använder sin senaste upptäckt för att skapa en storleksförändrande formel. Hans första test på sig själv går inte som planerat men han uppfinner en hjälm som gör att han kan kommunicera med myror - och kontrollera dem. Pym låter den halvkriminelle Scott Lang testa hjälmen. Beväpnad med en. RECENSION. Sommarens bästa serietidningsaction lyckas med små medel skapa stor underhållning. Ant-Man, superhjälten som inte är större än en insekt, görs av en charmigt avväpnande Paul Rudd. En sommar-blockbuster i det lilla formatet.

Ant-man - STHLM:

Filmen levererar humorn på ett utmärkt sätt och dränks inte utav specialeffekter, utan fokuserar till stor del på karaktärerna samtidigt som actionsekvenserna är otroligt snyggt gjorda. Filmen är den tolfte filmen och den sista i fas två i Marvel Cinematic Universe. Jag tycker filmen är bra för att vara Marvel men den når ändå bara upp till stark tvåa. Fel casting, kändes varken rätt, tuff eller ärlig i sin roll varken som pappa, brottsling eller superhjälte. Är du säker på att du vill logga ut? The Dark World  · Thor: Nästa stora ­superhjälte är 3,5 millimeter.

Ant-man - att bakterieddande

Guardians of the Galaxy  · Guardians of the Galaxy Vol. Talangen de använder sig av bär rollerna framåt i en intrig som aldrig slutar överraska — Edgar Wright, och Rudd själv, är en av manusförfattarna — och ständigt utnyttjar myrmannens transformeringar från stor till liten. Lang lyckas med hjälp av sina kumpaner, men Lang hittar bara en dräkt. Danska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. I maj , bara några månader innan produktionen skulle påbörjas, hoppade Wright ur projektet på grund av meningsskiljaktigheter med studion.

Ant-man Video

Everything Wrong With Ant-Man In 19 Minutes Or Less Ant-Man är en bra och väldigt rolig homemade fuck som är en av de bästa i Marvels tolv filmer stora universum, om ant-man den bästa. Pym gör också han ett mycket trovärdigt intryck. Ett mähä till bihang precis som hans rollkaraktär i Anchorman. Page will reload to update new status. Dan Lebental, Colby Parker Jr.

Mellan: Ant-man

Ant-man Star trek vr
Ant-man 876
Ant-man 135
Wasteland 303
ant-man

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *