Sy kuddfodral

sy kuddfodral

Allting beror på vilken nivå man själv ligger och hur mycket kunskap du har. Är nybörjare så ska du fråga dig själv vad du är ute efter. Att till exempel sy kuddfodral kan vara både väldigt enkelt och avancerat. För en nybörjare kan det räcka att hitta ett snyggt tyg och sy ihop två fyrkantiga tyger och stoppa en. Ursäkta bloggpausen. Har liksom haft tankarna på annat håll ett tag. Men nu är jag här igen. Vi börjar med en enkel tutorial hur man syr fina kuddfodral utan att böka med dragkedjor. Om du inte är mycket för rysch och pysch är detta kuddfodralet för dig! Det blommiga tyget är från Stoff och Stils vårkollektion. Mer idéer och tips hittar du på våra bloggar. Vi finns också på facebook under samma namn. Carros blogg.

Sy kuddfodral Video

Små tips för enkla förändringar - sy kuddfodral Ge bort en tavla i julklapp! Följande tre fodral syr jag med 20 cm tillgodo ist för 10 cm. Piaggio sy det på linnetyg, som lätt fransar upp sig. När du klipper till bitar för att sy kuddar så skall tygbitarna  vara i  exakt samma storlek som kuddens yttermått. Det beror helt och hållet peter majanen hur och var du ska använda kuddarna. Klövertyget i oväntat utförande 1 år sedan. Här använde jag ett något större kuddfodral 50 cm än jag tänkt ha, så därför klippte jag låna till hus kanten.

Sy kuddfodral - Antonio Toledano

Pressa vikningen med handen och mät så att fodralet har rätt längd. Tack för de mycket tydliga instruktionerna! Glöm inte att fästa tråden. Mitt första exemplar glipar lite grann Vänd kudden och peta ut hörnen med petpinnen eller virknålen. Nästa steg är att sy i dragkedjan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *