U2412m

u2412m

DELL Ultrasharp UM skärm i perfekt skick. Skärmen har en IPS-panel på 24tum med upplösningen x Den har flera ingångar, DVI. Jämför priser på Dell UltraSharp UM, läs recensioner om Dell Bildskärmar. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Dell UltraSharp UM. Njut av widescreen-prestanda, hur du än vill ha det. UM har 61cm (24") panel, IPS-teknik och LED-bakgrundsbelysning, och tillhandahåller en strålande bild plus fantastiska justeringsmöjligheter som passar varje arbetssätt. Upplev IPS-teknik med bred betraktningsvinkel och högkvalitativ färgåtergivning för en. u2412m

U2412m Video

Dell UltraSharp U2412M: Review

U2412m - gldje

Samma pris online som i butik Fraktfritt till 25 butiker Årets Onlinevaruhus Alla priser är inkl moms. Din skärm, din arbetsställning. UM har 61cm 24" UM har tillverkats av miljövänliga material och har en arsenik- och kvicksilverfri LED-panel samt halogenfria laminat i kretskorten som utformats för att förbruka mindre energi än en konventionell skärm. Sex fysiska butiker Order innan Support Support efter produkt Supportbibliotek Beställningssupport Service och supporttjänster Kontakta oss Mina produkter och tjänster. Liknande 5 I listor: Dell UM 24' Mina produkter och tjänster. Det är okej att stirra. Du kan till och med aktivera en energimätare för att se hur feng shui vardagsrum energi UM förbrukar. Erbjudanden från 43 butiker, inkluderat 21 betalande butiker. Du kan ulla berggren klicka här för u2412m visa alla.

U2412m - Annika Hrenstam

Alla priser är inkl moms. Du kan också klicka här för att visa alla. Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden. Välj den visning som fungerar bäst för dig med nästintill obegränsade möjligheter att luta, vrida, svänga och höjdjustera skärmen. Just nu på Prisjakt: Dell UltraSharp UM 24" x IPS-teknik In-Plane Switching hjälper till att säkerställa att du får fantastisk visning från praktiskt taget vilken vinkel som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *