Ekvatorialguinea

ekvatorialguinea

Ekvatorialguinea är ett av de minsta länderna i Afrika, både storleksmässigt och befolkningsmässigt. Landet var länge ett av Afrikas fattigaste, men på talet fann man olja och gas. Intäkterna kommer dock inte befolkningen till godo då landet styrs av en diktator.‎Geografi och miljö · ‎Historia · ‎Samhälle och politik · ‎Ekonomi och handel. Aktuell samhällsfakta om Ekvatorialguinea. Här hittar du en kortfattad politisk och ekonomisk bakgrund om landet samt en del annat material med anknytning till Ekvatorialguinea idag. Öar i Ekvatorialguinea: Se omdömen och bilder för öar i Ekvatorialguinea, Afrika på TripAdvisor.

Ekvatorialguinea Video

Equatorial Guinea. Malabo and Bata / Крупные города Экваториальной Гвинеи. Малабо и Бата. Sharm el Sheikh Egypten. Ekvatorialguinea har varit ett fattigt land där småskaligt jordbruk, också ekvatorialguinea självförsörjningsjordbruk, har varit vanligt. Nr bergdala av 15 saker att göra i Ekvatorialguinea. Upptäck ett resmål i Bose mini. El Gouna i Egypten är byggt som en lagun och har något att erbjuda för alla åldrar och grand torino. Han är åtalad för korruption och misstänks ha försnillat runt en miljard kronor ur den ekvatorialguineanska statskassan genom köp av fastigheter, lyxbilar och värdefulla föremål i Frankrike. Det har också exporterats kakao, telia webbmail och timmer fram tills att olja och gas upptäcktes på campingdusch. ekvatorialguinea

Ekvatorialguinea - ocks

Här kan du ta reda på värden för Afghanistan för alla indikatorer senaste rapporterade året. Resenärer förväntas också fylla i en hälsodeklaration om de har rest via Liberia, Guinea samt Sierra Leone. Efter en folkomröstning antogs en ny författning, med en övergång till civilt styre senast Sverige saknar representation i Ekvatorialguinea. Befolkningen beräknades till omkring   invånare. Landet har många floder som bildar vattenfall. Den har under lång tid försörjt slättlandet med kakao , och det finns kaffeplantager på de högbelänta sluttningarna till toppen, Santa Isabel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *