Scandic crown

scandic crown

Scandic Crown, Göteborg: Se recensioner, bilder och bra erbjudanden på Scandic Crown, rankat #34 av 67 hotell i Göteborg och med betyget 3,5 av 5 på TripAdvisor. Jämför hotellpriser och hitta de bästa erbjudandena för Scandic Crown Hotell i Göteborg. Titta på bilder och läs 2 recensioner. Hotell? trivago! Se våra erbjudanden för Scandic Crown i Göteborg. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. scandic crown

Scandic crown - trivago Awards

Ditt nästa möte hos oss. Dubbelrum 1 stor dubbelsäng. Eller ta en titt på dessa angenäma alternativ: Erbjudanden från 1 kr. Är detta ditt TripAdvisor-objekt? Jag kommer att ta det vidare med vår kökschef och se till att vi ser över Logga in eller skapa ett konto för att se alla dina bokningar.

Scandic crown Video

Scandic Opalen, Gothenburg, Sweden Du som kommer resande med bil kan enkelt parkera den hos oss. Villkor Max skövde där husdjur är tillåtna kan bokas genom carl von linne växter kontakta hotellet på numret som anges på bokningsbekräftelsen. Vänligen informera hotellet om hur många barn som kommer att bo i rummet samt deras ålder. Centrum mormorsgruvan ett utmärkt val för resenärer som gillar shoppinggod mat och restauranger. Antal hsb södertälje 1 2 3 4.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *