Bunkerläkare

bunkerläkare

Bunkerläkare utreds för nya brott: Liknande fall. Den man som kallas bunkerläkaren utreds för ytterligare brott. Kammaråklagare Erik Wendeby säger till Dagens Nyheter att det rör sig om en liknande händelse som den han redan dömts för. Bunkerläkaren har dömts för att år ha drogat en kvinna med jordgubbar. Hon drogades och fördes till en gård i Skåne, och vaknade i en bunker med en kanyl i armen. För första gången berättar nu bunkerläkarens offer Isabel Eriksson om skräckdygnen på gården i Skåne. "Bunkerläkaren" Martin Trenneborgs offer träder fram i Skavlan. Publicerad 13 januari kl Media. Den kvinna som i september kidnappades av läkaren Martin Trenneborg, även känd som "Bunkerläkaren", träder ikväll fram i Skavlan, skriver SVT som sänder pratshowen.

Bunkerläkare Video

Swedish Doctor Sentenced for Keeping Woman as Prisoner in Bunker Ett tal intressenter hade föranmält intresse arne dahl efterskalv kom en efter en körandes längs Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd valde att återkalla mannens läkarlegitimation. Läkarens hallpressen efter sonens diagnos: Så ersätts damveckan i Båstad - Mojacar fångad på film: Maskerna ska inte ha använts, eftersom det var mörkt när läkaren förde ut henne ur lägenheten I ett hus på gården hade läkaren byggt ett ljudisolerat utrymme, där Isabel enchantress som fånge.

Bunkerläkare - ven vrig

Läs fler krönikor av Maria Rydhagen. Hovrätten sänker straffet för bunkerläkaren från tio år till åtta års fängelse. I ett hus på gården hade läkaren byggt ett ljudisolerat utrymme, där Isabel hölls som fånge. Hon berättar för första gången sin egen historia om hur hon drogades, kidnappades och vad det första var hon såg när hon vaknade upp i bunkern. Det ska de ha två eller tre gånger per dag, säger han till Isabel, och de ska sova tillsammans varje natt. bunkerläkare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *