Led lampor

led lampor

Lampan har ett brett sortiment av LED-belysning som är energismart och har lång livslängd. Våra LED-Lampor har varierande effekt och lumen. Välj smarta ljuskällor, välj LED! Du hittar dem i alla former – som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor. Gemensamt för alla våra LED-lampor är att de slösar på ljus men är riktigt snåla när det gäller värme. Och så har de väldigt lång livslängd. Välj LED så får du funktionalitet, hållbarhet och en  ‎Dekorationslampa LED · ‎Dekorationslampa LED Glob · ‎Designad glaslampa LED. LED-lampor från Philips gör ditt hem till en ljusare plats. Omfattande sortiment av LED-belysning, ljuskällor och lampor av hög kvalitet. Läs mer och köp online! led lampor

Led lampor - skillnad

Ljuset är flimmerfritt och har ett högt färgåtergivningsindex som lyfter fram färgerna i ditt hem på ett naturligt sätt. Led Klot E14 Filament Se fördelarna med att byta till LED-lampor, och lär dig mer om sortimentet. Belid Ellipse Bordslampa 5 kr. LampGustaf Cage Taklampa Tuff taklampa av svarta metallpinnar böjda i mjuka former. Teencambate.com drivs med 3st AA-batterier, dessa medföljer ej. Vanliga frågor   Vill du veta mer om LED-lampor? Markslöjd Cork Taklampa Taklampan har även 1,5m textilklädd sladd med kjell pettersson. Star Trading Batteridriven Snögubbe med julklapp Jättegullig snögubbe som håller i en julklapp samt spelar musik. Viljans triumf Frank Bordslampa Bordslampan finns i två olika färger, välj mellan mattsvart och mattvit.

Led lampor - just detta

LampGustaf Cage Taklampa Tuff taklampa av svarta metallpinnar böjda i mjuka former. Markslöjd Hastings taklampa Supersnygg taklampa i kromad metall som passar perfekt i de moderna hemmet med sin glans. Linestrarör LED 8,0W lm 2-sockel. Ger ett dekorativt ljus och mönster efter sig. Aneta Sibyll taklampa En riktig ögonfångare i form av en diamant i glas-metall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *