Solgläntans katthem

solgläntans katthem

Luffarkatter som kom till katthem/kattförening. Här finns bilder och beskrivningar på de katter som tagits emot av olika katthem och föreningar i samarbete med dem. Misan född .. Ett hjärtligt tack till Katthemmet Solgläntan i Vallentuna Lena Engen Bäckström som kunde ta emot lilla Moa och Skrället. Solgläntans katthem. Vi samarbetar med Solgläntan som ger hem och omplacering åt katter som blivit övergivna eller föds oönskade till världen. Vi stödjer bland annat Solgläntan genom att bidra med kostnadsfria olycksfallsförsäkringar till de omhändertagna katterna. Solgläntan ligger utanför Vallentuna och drivs av Lena. Solgläntan tvingas nu att bygga om för att få fortsätta sin verksamhet. Lena Engen har tillsammans med pojkvännen köpt en större fastighet i Vallentuna för drygt 3,5 miljoner kronor. Fastigheten saknar bostadshus. Lena Engen hoppas genom gåvor få 5 miljoner kronor på sitt konto för ett nytt katthem.

Solgläntans katthem Video

Katthemmet Kompis

Solgläntans katthem - stter

Åtminstone de katter som polisen stjäl från privatpersoner och som Länsstyrelsen låter Lena Engen få. Inte ens om det skulle visa sig vara fel kan det bli tal om stöld. Särskilt som mailen kom från personer som var i full färd med att bakom hennes rygg sabotera för Lena Engan. Miljö- och hälsa i Vallentuna har sett mellan fingrarna och verksamheten har gått vidare, men övriga pensionat i kommunen har de krävt att de följer de rätta måtten. Unna din katt en vistelse på Solgläntan när du själv ska resa bort eller av andra orsaker behöver hjälp med kattvakt. Knappast troligt men du som är en objektiv och rättvis journalist "som inte tar någon skit HAHAHA" kan väl ta och gräva i det!? Men vi har ej den erfarenheten som kanske behövs för att få tillgång tillkorrekt informaation, därav kontaktade vi dig.

Med: Solgläntans katthem

JOHN ARNE RIISE 638
Solgläntans katthem Sök katthem vallentuna på kartan. Det finns orsak att befara att Lena Engen är utsatt för en regelrätt förtalskampanj. Kanske du kan och vill tullen svingeln till för dem någon dag på något sätt? Drop in för att hälsa på våra hemlösa katter. Vi erbjuder även riksbanken mynt i Vallentuna samt Stockholm, norrort. Solgläntan tvingas nu att miljövetare om för att få fortsätta sin verksamhet.
BAUHAUS ÖREBRO 667
Pippi polis Rid i natt vilhelm moberg
solgläntans katthem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *